't Hof van Beke

  • Cava met degustatiehapje
  • ***
  • Hesp met meloen
  • of
  • Huisbereide kreeftkroketten
  • of
  • Rundscarpaccio van Belgisch Witblauw
  • ***
  • Soep van de dag
  • ***
  • Côte à l'os met verse frietjes en
    saus naar keuze
  • of
  • Visbord van de chef
  • ***
  • Huisbereid dessertbord
  • ***
  • Koffie met versnaperingen

  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.

  • € 52.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Valentijnmenu
Te verkrijgen op 12, 13 en 14 februari 2016

  • Cava met hapjes
  • ***
  • Gebakken roodbaars royale met puree van zoete aardappel, Zeebrugse garnalen, mousseline van langoustines
  • ***
  • Cappuccino van tomatensoep, brunoise van groenten
  • ***
  • Tournedos Rossini van blauw wit met wintergroentjes, rode portsaus
  • ***
  • Dessert cupido
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 55.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Menu De Lieve - januari
Te verkrijgen vanaf 8 januari t.e.m. 4 februari 2016

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Tongrolletjes met fine champagnesaus, wok van groentjes
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Kalkoenhammetje met mosterdsaus, seizoensgroentjes, aardappelkroketten
  • ***
  • Dessert 't Hof van Beke
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 47.50 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Menu De Lieve - februari
Te verkrijgen vanaf 5 februari 2016 t.e.m. 3 maart 2016

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Zalm in jasje van bladerdeeg met witte wijnsaus
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Parelhoen Suprème, seizoensgroentjes, aardappelkroketten
  • ***
  • Dessert 't Hof van Beke
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 47.50 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Palingfestival
5 februari start 19u – 6 februari start 12u.

  • Huisgemaakte Bisque van Grijze Garnalen
  • ***
  • Palingbuffet à volonté
  • ***
  • Dessertbord


  • Incl. aangepaste wijn en water tijdens de maaltijd.


  • € 40.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.
  • Gelieve tijdig te reserveren, plaatsen zijn beperkt.

Wildmenu
Vanaf 23 oktober te verkrijgen

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Carpaccio van everzwijn, truffeldressing, rucola salade en notentoast
  • ***
  • Consommé van fazant met wildgarnituur
  • ***
  • Gebakken hertenkalffilet met jeneverbessaus, wok van boschampignons en aardappelgratin
  • ***
  • Dessert 't Hof van Beke
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • €54.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Wintermenu
Te verkrijgen vanaf 8 januari 2016

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Opgevulde rog met blanke botersaus, spinazie
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Melkkalfkroontje met rozemarijnsaus, aardappelgratin
  • ***
  • Dessert 't Hof van Beke
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • €50.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Business Lunch

  • Amuse gueulle
  • ***
  • Soep
  • ***
  • Hoofdgerecht
  • ***
  • Koffie met zoetigheden
  • ***
  • 1 glas wijn/water inbegrepen

  • € 19.00 per persoon
indexImage

Bosstraat 1
9930 Zomergem
tel.: 09/335 32 60


Gesloten: maandag,
dinsdag & woensdag

Hoe blijf ik op de hoogte?