't Hof van Beke

  • Cava met degustatiehapje
  • ***
  • Hesp met meloen
  • of
  • Huisbereide kreeftkroketten
  • of
  • Rundscarpaccio van Belgisch Witblauw
  • ***
  • Soep van de dag
  • ***
  • Côte à l'os met verse frietjes en
    saus naar keuze
  • of
  • Visbord van de chef
  • ***
  • Huisbereid dessertbord
  • ***
  • Koffie met versnaperingen

  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.

  • € 52.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Menu De Lieve - mei
Te verkrijgen van 1 mei t.e.m. 4 juni 2015

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Gebakken kabeljauw op bedje van prei met garnalensaus
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Gegrilde lendestuk met bordelaisesaus, seizoensgroentjes en aardappelkroketten
  • ***
  • Dessert 't Hof van Beke
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 45.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Menu De Lieve - juni
Te verkrijgen vanaf 5 juni t.e.m. 2 juli 2015

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Asperges à la flamande
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Parelhoen met dragonsaus, seizoensgroentjes en rösti's
  • ***
  • Dessert 't Hof van Beke
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 45.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Menu Moederdag
Te verkrijgen op 8,9 en 10 mei 2015

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Gepocheerde pollak filet op ravioli van champignons en jonge spinazie, crème van langoustines en cocosmelk
  • ***
  • Vélouté van asperges
  • ***
  • Gegrilde lende van wit-blauw rund rossini, groene asperges, rode portsaus en millefeuille van aardappelen
  • ***
  • Dessert 't Hof van Beke
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 55.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Palingfestival
12 juni start 19u – 13 juni start 12u
31 juli start 19u - 1 augustus start 12u

  • Huisgemaakte Bisque van Grijze Garnalen
  • ***
  • Palingbuffet à volonté
  • ***
  • Dessertbord


  • Incl. aangepaste wijn en water tijdens de maaltijd.


  • € 40.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.
  • Gelieve tijdig te reserveren, plaatsen zijn beperkt.

Communiemenu 1
Enkel te verkrijgen voor communie's - of lentefeesten

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Tongrolletjes met julienne van groentjes, fine champagnesaus
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Gevulde parelhoen met truffelsaus, seizoensgroentjes en aardappelkroketten
  • ***
  • Dessert 't Hof van Beke
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • Het dessertbord kan vervangen worden door een ijslam mits een supplement van 3.50 euro p.p.
  • € 52.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Communiemenu 2
Enkel te verkrijgen voor communie's - of lentefeesten

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Gebakken wilde zeebaarsfilet met een purée met grijze garnalen, chablissaus en spinazie
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Kalfsmedaillon met bordelaisesaus, seizoensgroentjes en een aardappeltaartje
  • ***
  • Dessert 't Hof van Beke
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • Het dessertbord kan vervangen worden door een ijslam mits een supplement van 3.50 euro p.p.
  • € 55.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Lentemenu

  • Cava met aperitiefhapje
  • ***
  • Opgevulde pladijsfilet met fine champagnesaus
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Lamskroon met honingsaus en verse tijm, seizoensgroentjes, aardappelgratin
  • ***
  • Dessert 't Hof van Beke
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 48.50 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Afhaalgerechten keuze menu
NIEUW : vanaf heden dagelijks te verkrijgen

  • Voorgerechten
  • Tongfilet met groente julienne en fine champagnesaus
  • of
  • Gebakken scampis met brunoise van groentjes en kreeftensaus
  • of
  • Cannelloni van gandaham met appeltjes, slaatje en truffeldressing
  • Soep
  • Huisbereide kreeftensoep
  • of
  • Huisbereide groentensoep
  • Hoofdgerechten
  • Gebraden parelhoen met rozemarijnsaus, warme groentjes en aardappelkroketten
  • of
  • Chateau briand, warme groentjes, oude rode portosaus en aardappelgratin
  • of
  • Varkenshaasje, warme groentjes, mosterdsaus en rösti
  • Dessert
  • Tarte tatin

  • Gelieve uw bestelling minstens één week op voorhand door te geven.

  • € 29.00 per persoon

Business Lunch

  • Amuse gueulle
  • ***
  • Soep
  • ***
  • Hoofdgerecht
  • ***
  • Koffie met zoetigheden
  • ***
  • 1 glas wijn/water inbegrepen

  • € 19.00 per persoon
indexImage

Bosstraat 1
9930 Zomergem
tel.: 09/335 32 60


Gesloten: maandag,
dinsdag & woensdag

Hoe blijf ik op de hoogte?