't Hof van Beke

  • Cava met degustatiehapje
  • ***
  • Hesp met meloen
  • of
  • Huisbereide kreeftkroketten
  • of
  • Rundscarpaccio van Belgisch Witblauw
  • ***
  • Soep van de dag
  • ***
  • Côte à l'os met verse frietjes en
    saus naar keuze
  • of
  • Visbord van de chef
  • ***
  • Huisbereid dessertbord
  • ***
  • Koffie met versnaperingen

  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.

  • € 52.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Menu De Lieve - Maart
Te verkrijgen van 5 maart t.e.m. 29 maart 2015

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Tongrolletjes met julienne van groentjes en dijonaisesaus
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Gemarineerde hoevekipfilet met gekarameliseerd witloof, calvados saus en aardappelkroketten
  • ***
  • Dessert 't Hof van Beke
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 45.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Menu De Lieve - April
Te verkrijgen van 2 april t.e.m. 3 mei 2015

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Quiche met noordzeevruchten en een crème van kersttomaat
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Gevuld speenvarken met abrikozen en kastanje, wok van seizoensgroentjes en aardappelkroketten
  • ***
  • Dessert 't Hof van Beke
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 45.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Communiemenu 1
Enkel te verkrijgen voor communie's - of lentefeesten

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Tongrolletjes met julienne van groentjes, fine champagnesaus
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Gevulde parelhoen met truffelsaus, seizoensgroentjes en aardappelkroketten
  • ***
  • Dessert 't Hof van Beke
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • Het dessertbord kan vervangen worden door een ijslam mits een supplement van 3.50 euro p.p.
  • € 52.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Communiemenu 2
Enkel te verkrijgen voor communie's - of lentefeesten

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Gebakken wilde zeebaarsfilet met een purée met grijze garnalen, chablissaus en spinazie
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Kalfsmedaillon met bordelaisesaus, seizoensgroentjes en een aardappeltaartje
  • ***
  • Dessert 't Hof van Beke
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • Het dessertbord kan vervangen worden door een ijslam mits een supplement van 3.50 euro p.p.
  • € 55.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Palingfestival
Vrijdag 17 april om 19u en
zaterdag 18 april om 12u

  • Huisgemaakte Bisque van Grijze Garnalen
  • ***
  • Palingbuffet à volonté
  • ***
  • Dessertbord


  • Incl. aangepaste wijn en water tijdens de maaltijd.


  • € 40.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.
  • Gelieve tijdig te reserveren, plaatsen zijn beperkt.

Paasmenu
Te verkrijgen vanaf 3 april t.e.m. 5 april 2015

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Gegrilde zonnevis met purée van kastanje, op een bedje van spinazie met oestersaus
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Gevulde rundsfilet met shi-take, truffel en ganzelever, gekonfijte sjalot, rode portsaus, aardappeltaartje
  • ***
  • Soepje van rode vruchten met mousse van platte kaas
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 55.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Lentemenu

  • Cava met aperitiefhapje
  • ***
  • Opgevulde pladijsfilet met fine champagnesaus
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Lamskroon met honingsaus en verse tijm, seizoensgroentjes, aardappelgratin
  • ***
  • Dessert 't Hof van Beke
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 48.50 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Afhaalgerechten keuze menu
NIEUW : vanaf heden dagelijks te verkrijgen

  • Voorgerechten
  • Tongfilet met groente julienne en fine champagnesaus
  • of
  • Gebakken scampis met brunoise van groentjes en kreeftensaus
  • of
  • Cannelloni van gandaham met appeltjes, slaatje en truffeldressing
  • Soep
  • Huisbereide kreeftensoep
  • of
  • Huisbereide groentensoep
  • Hoofdgerechten
  • Gebraden parelhoen met rozemarijnsaus, warme groentjes en aardappelkroketten
  • of
  • Chateau briand, warme groentjes, oude rode portosaus en aardappelgratin
  • of
  • Varkenshaasje, warme groentjes, mosterdsaus en rösti
  • Dessert
  • Tarte tatin

  • Gelieve uw bestelling minstens één week op voorhand door te geven.

  • € 29.00 per persoon

Business Lunch

  • Amuse gueulle
  • ***
  • Soep
  • ***
  • Hoofdgerecht
  • ***
  • Koffie met zoetigheden
  • ***
  • 1 glas wijn/water inbegrepen

  • € 19.00 per persoon
indexImage

Bosstraat 1
9930 Zomergem
tel.: 09/335 32 60


Gesloten: maandag,
dinsdag & woensdag

Hoe blijf ik op de hoogte?