Menu De Lieve - September
van 29/08/2014 t.e.m. 02/10/2014

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Salade gravlax
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Gebakken lamsfilet met rozemarijnsaus, seizoensgroenten en aardappelgratin
  • ***
  • Gemarineerde ananas met vanille-ijs
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 42.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Zomermenu

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Gepocheerde zeewolf op een bedje van prei , crème van langoustines
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Lamskoteletjes met rozemarijnsaus, warme seizoensgroenten aardappelgratin
  • ***
  • Dessert van de Chef
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 47.50 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Palingfestival
Vrijdag 12 september om 19u,
zaterdag 13 september om 12u

  • Huisgemaakte Bisque van Grijze Garnalen
  • ***
  • Palingbuffet à volonté
  • ***
  • Dessertbord


  • Incl. aangepaste wijn en water tijdens de maaltijd.


  • € 39.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.
  • Gelieve tijdig te reserveren, plaatsen zijn beperkt.

Afhaalgerechten keuze menu
NIEUW : vanaf heden dagelijks te verkrijgen

  • Voorgerechten
  • Tongfilet met groente julienne en fine champagnesaus
  • of
  • Gebakken scampis met brunoise van groentjes en kreeftensaus
  • of
  • Cannelloni van gandaham met appeltjes, slaatje en truffeldressing
  • Soep
  • Huisbereide kreeftensoep
  • of
  • Huisbereide groentensoep
  • Hoofdgerechten
  • Gebraden parelhoen met rozemarijnsaus, warme groentjes en aardappelkroketten
  • of
  • Chateau briand, warme groentjes, oude rode portosaus en aardappelgratin
  • of
  • Varkenshaasje, warme groentjes, mosterdsaus en rösti
  • Dessert
  • Tarte tatin

  • Gelieve uw bestelling minstens één week op voorhand door te geven.

  • € 29.00 per persoon

't Hof van Beke

  • Cava met amuse gueulle
  • ***
  • Hesp met meloen
  • of
  • Huisgerookte zalm met limoen en toast
  • of
  • Rundscarpaccio van Belgisch Witblauw
  • ***
  • Soep
  • ***
  • Côte à l'os met verse frietjes en
    saus naar keuze
  • of
  • Visbord van de chef
  • ***
  • Huisbereid dessertbord
  • ***
  • Koffie met versnaperingen

  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.

  • € 49.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Business Lunch

  • Amuse gueulle
  • ***
  • Soep
  • ***
  • Hoofdgerecht
  • ***
  • Koffie met zoetigheden
  • ***
  • 1 glas wijn/water inbegrepen

  • € 19.00 per persoon
indexImage

Bosstraat 1
9930 Zomergem
tel.: 09/335 32 60


Gesloten: maandag & dinsdag