Palingfestival
Vrijdag 12 december om 19u,
zaterdag 13 december om 12u

  • Huisgemaakte Bisque van Grijze Garnalen
  • ***
  • Palingbuffet à volonté
  • ***
  • Dessertbord


  • Incl. aangepaste wijn en water tijdens de maaltijd.


  • € 39.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.
  • Gelieve tijdig te reserveren, plaatsen zijn beperkt.

Menu De Lieve - November
vanaf zaterdag 1 november

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Gegrilde rug van zalm op puree van zwarte bonen, Chablissaus
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Fazant brabançonne met amandelkroketten, calvadossaus, wok van witloof
  • ***
  • Dessert 't Hof van Beke
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 42.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Menu Nieuwjaarsdag
Donderdag 1 januari 2015

  • Cava met zalm boursin en lolly van scampi met risotto
  • ***
  • Op blini's van truffelaardappel gebakken rug van kabeljauw met wilde spinazie, crème van knolselder
  • ***
  • Bisque d'homard met grijze garnalen en lookcroutons
  • ***
  • Rossini van kalfsgebraad met rode portsaus, wok van wilde champignons en aardappelkroketten
  • ***
  • Appelsnoepje met rozijnen en baileys ijs
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 59.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Menu Oudejaarsavond
Woensdag 31 december 2014 start om 19u

  • Ontvangst met cava en
    Toast Royale met Sint-jacobsvruchten, gerookte eendenborstfilet, gerookte paling
  • ***
  • Trio van ganzenlever
    Terrine met uienconfituur, gebakken met gekarameliseerde appeltjes, gerookt met veenbessen
  • ***
  • Consommé van ree, kruidenpannenkoek, brunoise van champignons
  • ***
  • Gebakken tarbothaasje, zuurkool en mousseline van oester
  • ***
  • Sorbet
  • ***
  • Hertenkalffilet met wok van bospaddestoelen, crème van witte truffel, soufflé van aardappel, donkere mosterdsaus
  • ***
  • Dessert 't Hof van Beke 2015
  • ***
  • Koffie met versnaperingen
  • ***
  • Bubbels op het nieuwe jaar


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.

  • Deze avond wordt ondersteund en begeleid door allround discobar Zenza. Deze zal zorgen voor een spetterende party tot in de vroege uurtjes. Aperitief, menu, geselecteerde wijnen en dranken tijdens dansfeest tot 4u.

    Het aantal plaatsen is beperkt.
    Gelieve na telefonische reservatie een voorschot van 50.00 euro te storten op rekeningnummer BE61 1043 6056 5417 met vermelding van uw naam en het aantal personen

  • € 99.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Menu Kerstdag
Donderdag 25 december 2014

  • Cava met ballantine van noordzeevis, gerookte spek en crème van witte bonen
  • ***
  • Gebakken lotte, medaillon met jonge prei en garnalensaus, brunoise van tomaat, crème van witte champignons
  • ***
  • Kreeftensoep met verse grijze garnalen geparfumeerd met armagnac
  • ***
  • Kalkoengebraad gevuld met foie gras, truffel en gedroogde chorizo, wok van champignons, cognacsaus, aardappeltaartje
  • ***
  • Soufflé van rode vruchten met mousse van witte chocolade en speculooscrumble
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 55.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Menu Kerstavond
Woensdag 24 december 2014 start 19u

  • Ontvangst met cava en gegratineerde wilde Sint-jacobsvrucht
  • ***
  • Gebakken zeebaarsfilet op gekonfijte jonge prei, langoustine, sabayon van mystic white bier en kaviaar van boschampignons
  • ***
  • Velouté van boschampignons met brunoise van ham
  • ***
  • Gegrilde kwartelfilet op wok van zeeboontjes en pompoenmousse
  • ***
  • Gegrilde kalfstournedos, bordelaisesaus, sjalotjes en paprika patatjes
  • ***
  • Peche Melba met vanille ijs
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 65.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Afhaalgerechten keuze menu
Te verkrijgen op 24, 25, 31 december en 1 januari

  • Voorgerechten
  • Scampi risotto met zachte curry
  • Terrine van ganzenlever met ajuinconfituur en brioche
  • Wildpastei met rode bessen confituur met salade
  • Tongrolletjes met langoustinesaus,fijne groentjes
  • Soep
  • Huisbereide kreeftensoep met grijze garnalen
  • Consommé van ree met brunoise van champignons
  • Hoofdgerechten
  • Varkenshaasje met mosterdsaus, wokgroentjes en aardappelkroketten
  • Fazant met calvadossaus met wokgroentjes en aardappelkroketten
  • Chateaubriand met archiducsaus, wokgroentjes en aardappelkroketten
  • Gegrilde zalmfilet met langoustinesaus, krielaardappelen
  • Dessert
  • Tarte tatin
  • Crêpe suzette
  • Verse fruitsalade


  • Gratis 1 fles cava bij afhaling voor 2 personen


  • € 29.00 per persoon
  • Gelieve uw bestelling minstens één week op voorhand door te geven

Wildmenu
vanaf 17 oktober

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Carpaccio van everzwijn, truffeldressing, rucola salade en notentoast
  • ***
  • Consommé van fazant met wildgarnituur
  • ***
  • Gebakken hertenkalffilet met jeneverbessaus, wok van boschampignons en aardappelgratin
  • ***
  • Dessert 't Hof van Beke
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 49.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Herfstmenu
vanaf 26 september

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Gebakken kabeljauwrug op een bedje van knolselder, verse garnaaltjes en mousseline van oesters
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Gegrild kalfsgebraad met wok van seizoensgroentjes, rode portsaus en aardappelkroketten
  • ***
  • Dessert van de Chef
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 47.50 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Afhaalgerechten keuze menu
NIEUW : vanaf heden dagelijks te verkrijgen

  • Voorgerechten
  • Tongfilet met groente julienne en fine champagnesaus
  • of
  • Gebakken scampis met brunoise van groentjes en kreeftensaus
  • of
  • Cannelloni van gandaham met appeltjes, slaatje en truffeldressing
  • Soep
  • Huisbereide kreeftensoep
  • of
  • Huisbereide groentensoep
  • Hoofdgerechten
  • Gebraden parelhoen met rozemarijnsaus, warme groentjes en aardappelkroketten
  • of
  • Chateau briand, warme groentjes, oude rode portosaus en aardappelgratin
  • of
  • Varkenshaasje, warme groentjes, mosterdsaus en rösti
  • Dessert
  • Tarte tatin

  • Gelieve uw bestelling minstens één week op voorhand door te geven.

  • € 29.00 per persoon

't Hof van Beke

  • Cava met amuse gueulle
  • ***
  • Hesp met meloen
  • of
  • Huisgerookte zalm met limoen en toast
  • of
  • Rundscarpaccio van Belgisch Witblauw
  • ***
  • Soep
  • ***
  • Côte à l'os met verse frietjes en
    saus naar keuze
  • of
  • Visbord van de chef
  • ***
  • Huisbereid dessertbord
  • ***
  • Koffie met versnaperingen

  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.

  • € 49.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Business Lunch

  • Amuse gueulle
  • ***
  • Soep
  • ***
  • Hoofdgerecht
  • ***
  • Koffie met zoetigheden
  • ***
  • 1 glas wijn/water inbegrepen

  • € 19.00 per persoon
indexImage

Bosstraat 1
9930 Zomergem
tel.: 09/335 32 60


Gesloten: maandag,
dinsdag & woensdag