't Hof van Beke

  • Cava met degustatiehapje
  • ***
  • Hesp met meloen
  • of
  • Huisbereide kreeftkroketten
  • of
  • Rundscarpaccio van Belgisch Witblauw
  • ***
  • Soep van de dag
  • ***
  • Côte à l'os met verse frietjes en
    saus naar keuze
  • of
  • Visbord van de chef
  • ***
  • Huisbereid dessertbord
  • ***
  • Koffie met versnaperingen

  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.

  • € 52.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Menu De Lieve - april
Te verkrijgen vanaf 1 april tot en met 5 mei 2016

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Gevulde wilde forel met langoustinesaus
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Mechelse koekoek met calvadosroomsaus , warme groentjes, aardappelkroketten
  • ***
  • Crème caramel met mousse van amandel
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 47.50 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Menu De Lieve - mei
Te verkrijgen vanaf 6 mei tot en met 2 juni 2016

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Gebakken zeebaarsfilet, langoustinesaus, julienne van groentjes
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Melkvarkenskroon met rozemarijnsaus, seizoensgroentjes aardappelkroketten
  • ***
  • Dessert 't Hof van Beke
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 47.50 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Menu De Lieve - juni
Menu te verkrijgen van 3 juni tot en met 30 juni

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Gravlax van zalm met limoendressing
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Eendenborst met mandarijn saus, wok van groenten, aardappelkroketten
  • ***
  • Dessert 't Hof van Beke
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 47.50 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Communiemenu
Enkel te verkrijgen voor communie's - of lentefeesten

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Tongrolletjes met julienne van groentjes, fine champagnesaus
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Gevulde parelhoen met truffelsaus, seizoensgroentjes en aardappelkroketten
  • ***
  • Dessertbord 't Hof van Beke
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.
  • Het dessertbord kan vervangen worden door een ijslam mits een supplement van 3.50 euro p.p.


  • € 52.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Palingfestival
15 april start 19u – 16 april start 12u.

  • Huisgemaakte Bisque van Grijze Garnalen
  • ***
  • Palingbuffet à volonté
  • ***
  • Dessertbord


  • Incl. aangepaste wijn en water tijdens de maaltijd.


  • € 40.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.
  • Gelieve tijdig te reserveren, plaatsen zijn beperkt.

Palingfestival
10 juni start 19u – 11 juni start 12u.

  • Huisgemaakte Bisque van Grijze Garnalen
  • ***
  • Palingbuffet à volonté
  • ***
  • Dessertbord


  • Incl. aangepaste wijn en water tijdens de maaltijd.


  • € 40.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.
  • Gelieve tijdig te reserveren, plaatsen zijn beperkt.

Lentemenu
Te verkrijgen vanaf 25 maart 2016

  • Cava met hapje
  • ***
  • Gegratineerde Sint-Jacobsschelp, crème van pastinaak
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Kalfstournedos met rode portsaus, seizoensgroentjes, aardappelgratin
  • ***
  • Dessert 't Hof van Beke
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • €50.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Business Lunch

  • Amuse gueulle
  • ***
  • Soep
  • ***
  • Hoofdgerecht
  • ***
  • Koffie met zoetigheden
  • ***
  • 1 glas wijn/water inbegrepen

  • € 19.00 per persoon
indexImage

Bosstraat 1
9930 Zomergem
tel.: 09/335 32 60


Gesloten: maandag,
dinsdag & woensdag

Hoe blijf ik op de hoogte?