Paasmenu
Vrijdag 18 april t.e.m. 20 april 2014

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Vlaswijtingfilet met waterzooi van asperges, mousselinesaus
  • ***
  • Velouté van asperges
  • ***
  • Gevuld kalfslapje met witte truffel, wok van champignons, bordelaisesaus
  • ***
  • Paasdessert 't Hof van Beke
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 49.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Lentemenu

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Gebakken meervalfilet, blanke botersaus, bedje van prei
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Gegrilde tournedos, rode wijnsaus, warme seizoensgroenten aardappelgratin
  • ***
  • Dessert van de Chef
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 47.50 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Menu De Lieve

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Rug van kabeljauw met schaaldierensaus, fijne groentjes en kaviaar van aubergine
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Eendeborstfilet met mandarijnsaus, seizoensgroentjes een aardappelkroketten
  • ***
  • Dessert 't Hof van Beke
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 42.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Communie menu 1

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Rossini van kabeljauw, gebakken ganzenlever, wok van spinazie, crème van veldsla
  • ***
  • Soep van de Chef
  • ***
  • Varkens filet pur nootjes met donkere mosterdsaus , seizoensgroentjes, aardappelkroketten
  • ***
  • Dessert 't Hof van Beke
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 45.00 per persoon
  • Wenst U het dessert 't Hof van Beke te vervangen door een ijslam rekenen wij een supplement van € 3.50 p.p.





Communie menu 2

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Gebakken dorade royale, wok van champignons, spinazie en langoustinesaus
  • ***
  • Soep van de Chef
  • ***
  • Gevulde ossenhaas met rode portsaus, seizoensgroentjes, aardappelgratin
  • ***
  • Dessert 't Hof van Beke
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 47.50 per persoon
  • Wenst U het dessert 't Hof van Beke te vervangen door een ijslam rekenen wij een supplement van € 3.50 p.p.





Communie menu 3

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Gebakken skreifilet, mousseline van champagne, compote van spinazie
  • ***
  • Soep van de Chef
  • ***
  • Gegrilde kalfsfilet met calvados saus , boschampignons, seizoensgroentjes aardappeltaartje
  • ***
  • Dessert 't Hof van Beke
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 50.00 per persoon
  • Wenst U het dessert 't Hof van Beke te vervangen door een ijslam rekenen wij een supplement van € 3.50 p.p.

Palingfestival
Vrijdag 18 april om 19u00
zaterdag 19 april om 12u00

  • Huisgemaakte Bisque van Grijze Garnalen
  • ***
  • Palingbuffet à volonté
  • ***
  • Dessertbord


  • Incl. aangepaste wijn en water tijdens de maaltijd.


  • € 39.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.
  • Gelieve tijdig te reserveren, plaatsen zijn beperkt.

Palingfestival
Vrijdag 13 juni om 19u00
zaterdag 14 juni om 12u00

  • Huisgemaakte Bisque van Grijze Garnalen
  • ***
  • Palingbuffet à volonté
  • ***
  • Dessertbord


  • Incl. aangepaste wijn en water tijdens de maaltijd.


  • € 39.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.
  • Gelieve tijdig te reserveren, plaatsen zijn beperkt.

Kennismakingsmenu
Menu enkel verkrijgbaar op woensdag, donderdag en vrijdag

  • Cava met amuse gueule
  • ***
  • Voorgerechten
  • Scampi op Romeinse wijze
  • of
  • Zalm in een jasje van bladerdeeg overgoten met witte wijn
  • of
  • Mousse van eend, wintersalade en truffeldressing
  • ***
  • Soep van de chef
  • Hoofdgerechten
  • Konijnenbout met rode wijnsaus en aardappelkroketten
  • of
  • Gebakken koolvis met langoustinesaus, aardappelpuree
  • of
  • Gevuld varkenslapje met rozemarijnsaus, aardappelgratin
  • Desserts
  • Dame blanche
  • of
  • Coupe brésilienne
  • of
  • Appeltaart met vanille ijs
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen inbegrepen.

  • € 33.00 per persoon

Afhaalgerechten keuze menu
NIEUW : vanaf heden dagelijks te verkrijgen

  • Voorgerechten
  • Tongfilet met groente julienne en fine champagnesaus
  • of
  • Gebakken scampis met brunoise van groentjes en kreeftensaus
  • of
  • Cannelloni van gandaham met appeltjes, slaatje en truffeldressing
  • Soep
  • Huisbereide kreeftensoep
  • of
  • Huisbereide groentensoep
  • Hoofdgerechten
  • Gebraden parelhoen met rozemarijnsaus, warme groentjes en aardappelkroketten
  • of
  • Chateau briand, warme groentjes, oude rode portosaus en aardappelgratin
  • of
  • Varkenshaasje, warme groentjes, mosterdsaus en rösti
  • Dessert
  • Tarte tatin

  • Gelieve uw bestelling minstens één week op voorhand door te geven.

  • € 29.00 per persoon

't Hof van Beke

  • Cava met amuse gueulle
  • ***
  • Hesp met meloen
  • of
  • Huisgerookte zalm met limoen en toast
  • of
  • Rundscarpaccio van Belgisch Witblauw
  • ***
  • Soep
  • ***
  • Côte à l'os met verse frietjes en
    saus naar keuze
  • of
  • Visbord van de chef
  • ***
  • Huisbereid dessertbord
  • ***
  • Koffie met versnaperingen

  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.

  • € 49.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Business Lunch

  • Amuse gueulle
  • ***
  • Soep
  • ***
  • Hoofdgerecht
  • ***
  • Koffie met zoetigheden
  • ***
  • 1 glas wijn/water inbegrepen

  • € 19.00 per persoon
indexImage

Bosstraat 1
9930 Zomergem
tel.: 09/335 32 60


Gesloten: maandag & dinsdag