Menu Oudejaarsavond
Woensdag 31 december 2014 start om 19u

  • Ontvangst met cava en
    Toast Royale met Sint-jacobsvruchten, gerookte eendenborstfilet, gerookte paling
  • ***
  • Trio van ganzenlever
    Terrine met uienconfituur, gebakken met gekarameliseerde appeltjes, gerookt met veenbessen
  • ***
  • Consommé van ree, kruiden pannenkoek, brunoise van champignons
  • ***
  • Gebakken tarbothaasje, zuurkool en mousseline van oester
  • ***
  • Sorbet
  • ***
  • Hertekalffilet met wok van bospaddestoelen, crème van witte truffel, soufflé van aardappel, donkere mosterdsaus
  • ***
  • Dessert 't Hof van Beke 2015
  • ***
  • Koffie met versnaperingen
  • ***
  • Bubbels op het nieuwe jaar


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.

  • Deze avond wordt ondersteund en begeleid door allround discobar Zenza. Deze zal zorgen voor een spetterende party tot in de vroege uurtjes. Aperitief, menu, geselecteerde wijnen en dranken tijdens dansfeest tot 4u.

    Het aantal plaatsen is beperkt.
    Gelieve na telefonische reservatie een voorschot van 50.00 euro te storten op rrekeningnummer BE61 1043 6056 5417 met vermelding van uw naam en het aantal personen

  • € 99.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Menu Kerstavond
Woensdag 24 december 2014 start 19u

  • Ontvangst met cava en gegratineerde wilde Sint-jacobsvrucht
  • ***
  • Gebakken zeebaarsfilet op gekonfijte jonge prei, langoustine, sabayon van mystic white bier en kaviaar van boschampignons
  • ***
  • Velouté van boschampignons met brunoise van ham
  • ***
  • Gegrilde kwartelfilet op wok van zeeboontjes en pompoenmousse
  • ***
  • Gegrilde kalfstournedos, bordelaisesaus, sjalotjes en paprika patatjes
  • ***
  • Peche Melba met vanille ijs
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 65.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Herfstmenu
vanaf 26 september

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Gebakken kabeljauwrug op een bedje van knolselder, verse garnaaltjes en mousseline van oesters
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Gegrild kalfsgebraad met wok van seizoensgroentjes, rode portsaus en aardappelkroketten
  • ***
  • Dessert van de Chef
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 47.50 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Menu De Lieve - Oktober
van 3/10/2014 t.e.m. 30/10/2014

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Roodbaarsfilet met blanke botersaus, fijne groentjes
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Steak onglet, seizoensgroentjes, bourgognesaus, aardappelgratin
  • ***
  • Dessert 't Hof van Beke
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 42.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Menu De Lieve - September
van 29/08/2014 t.e.m. 02/10/2014

  • Cava met amuse Gueule
  • ***
  • Salade gravlax
  • ***
  • Soep van de chef
  • ***
  • Gebakken lamsfilet met rozemarijnsaus, seizoensgroenten en aardappelgratin
  • ***
  • Gemarineerde ananas met vanille-ijs
  • ***
  • Koffie met versnaperingen


  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.


  • € 42.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Palingfestival
Vrijdag 17 oktober om 19u,
zaterdag 18 oktober om 12u

  • Huisgemaakte Bisque van Grijze Garnalen
  • ***
  • Palingbuffet à volonté
  • ***
  • Dessertbord


  • Incl. aangepaste wijn en water tijdens de maaltijd.


  • € 39.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.
  • Gelieve tijdig te reserveren, plaatsen zijn beperkt.

Afhaalgerechten keuze menu
NIEUW : vanaf heden dagelijks te verkrijgen

  • Voorgerechten
  • Tongfilet met groente julienne en fine champagnesaus
  • of
  • Gebakken scampis met brunoise van groentjes en kreeftensaus
  • of
  • Cannelloni van gandaham met appeltjes, slaatje en truffeldressing
  • Soep
  • Huisbereide kreeftensoep
  • of
  • Huisbereide groentensoep
  • Hoofdgerechten
  • Gebraden parelhoen met rozemarijnsaus, warme groentjes en aardappelkroketten
  • of
  • Chateau briand, warme groentjes, oude rode portosaus en aardappelgratin
  • of
  • Varkenshaasje, warme groentjes, mosterdsaus en rösti
  • Dessert
  • Tarte tatin

  • Gelieve uw bestelling minstens één week op voorhand door te geven.

  • € 29.00 per persoon

't Hof van Beke

  • Cava met amuse gueulle
  • ***
  • Hesp met meloen
  • of
  • Huisgerookte zalm met limoen en toast
  • of
  • Rundscarpaccio van Belgisch Witblauw
  • ***
  • Soep
  • ***
  • Côte à l'os met verse frietjes en
    saus naar keuze
  • of
  • Visbord van de chef
  • ***
  • Huisbereid dessertbord
  • ***
  • Koffie met versnaperingen

  • Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen.

  • € 49.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Business Lunch

  • Amuse gueulle
  • ***
  • Soep
  • ***
  • Hoofdgerecht
  • ***
  • Koffie met zoetigheden
  • ***
  • 1 glas wijn/water inbegrepen

  • € 19.00 per persoon
indexImage

Bosstraat 1
9930 Zomergem
tel.: 09/335 32 60


Gesloten: maandag,
dinsdag & woensdag